UMĚNÍ GASTRONOMIE ...

Restaurace Miura je otevřena denně od 12:00-22:00. Poslední objednávka je možná ve 21:00. V letní sezóně je k dispozici terasa restaurace s výhledem na golfové hřiště.

Restaurace Miura nabízí jak A la Carte menu tak 7chodové a 5chodové degustační menu. Po konzultaci s šéfkuchařem lze připravit menu „na míru“, sestavené dle Vašich požadavků.

Michal Göth patří již několik let mezi špičku české gastronomie. Dlouhou dobu ovládal brněnskou gastronomickou scénu, kde působil ve vyhlášené restauraci U Kastelána. Do Miura hotelu přichází se záměrem ukázat regionální beskydskou kuchyni v moderním podání, kterou zakomponoval do 7chodového a 5chodového degustačního menu. Při sestavování menu si Michal zakládá na použití prvotřídních surovin od místních beskydských farmářů.

Co podle Michala dělá kuchaře výborným kuchařem?

„Dobrého kuchaře dělá vždy a jen jeho píle a snaha se učit novým věcem.
Dobrý šéfkuchař je jen tak dobrý, jak dobrý je jeho tým.“ Michal Göth

V případě, že na hotelu probíhá tématický gastro víkend, je v nabídce pouze zkrácená verze A la carte menu.

Dress code: Smart Casual

Rezervace stolu

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

×

Dárkový poukaz

Vyberte službu: